Gaz ve Kaynak Hortumları

Gaz ve kaynak hortumları; oksijen asetilen kaynak ve kesim hatlarında, argon hatlarında, LPG ve LNG hatlarında, kullanılan önemli ürünlerdir. Hortumlar, malzemesine, çapına, uzunluğuna ve dayanıklılığına göre farklı özelliklerde olabilir. Firmamız, başta SEL marka gaz ve kaynak hortumları olmak üzere  farklı marka ve modellerde gaz hortumları satışı yapmaktadır. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için geniş bir ürün yelpazesi sunmaktayız. Kaynak hortumları, ikiz kaynak hortumları, lpg hortumu, lng hortumu, argon hortumu ve daha bir çok yanmaz hortum çeşitleri Gebze, Tuzla, Pendik, Kartal, İmes bölgesi başta olmak üzere tüm Türkiye'ye firmamız üzerinden gönderim yapmaktayız.

Gaz ve kaynak hortumlarımız, aşağıdaki özelliklere sahiptir:

  • Yüksek kalite: Oksijen asetilen kaynak hortumlarımız, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve TS EN ISO 3821(Yanmaz) özelliktedir.
  • Dayanıklılık: Basınçlı gaz hortumlarımız, oksijen, asetilen, argon, bütan, propan ve LPG gibi gazlara dayanıklı sentetik nitril kauçuktan mamul endüstriyel kaynak işlerinde uzun yıllar boyunca kullanıma uygundur.
  • Uygun fiyat: Endüstriyel gaz ve kaynak hortumlarımız, uygun fiyatlıdır.

 

ERGO TEKNİK MAKİNA ve END. ÜRN. REK. MAT. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.