Paslanmaz Flexi Örgülü Hortumlar

Paslanmaz Flex Hortum İmalat ve Satış
Paslanmaz flex hortum, flexi hortumlar, örgülü fleksi hortum ya da paslanmaz örgülü hortum olarak da adalandırılabilmektedir; sıvı, gaz, buhar, hava ve gaz halindeki sıvıları aktarmak için kullanılan esnek bir bağlantı elemanıdır. Paslanmaz çelik malzemeden üretildiği için korozyona ve aşınmaya karşı dayanıklıdır. Bu özelliği sayesinde, endüstriyel tesislerde, doğalgaz tesisatlarında, gıda tesislerinde, havalandırma sistemlerinde ve daha birçok alanda güvenle kullanılabilir.

Paslanmaz flex hortum imalat ve satışı yapan firmamız, sektörde uzun yıllardır faaliyet göstermektedir. Firmamız, yüksek kalite standartlarında flex örgülü hortum üretimi yapan, deneyimli ve uzman bir ekipten oluşmaktadır. Ürünlerimiz, uluslararası kalite standartlarına uygun olarak üretilmektedir.
Paslanmaz örgülü flex hortumlarımız, farklı boyut, uzunluk ve basınç sınıflarında üretilebilmektedir. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre özel hortumlar üretebilmekteyiz. Paslanmaz flexi hortumlarımız, uygun fiyat ve hızlı teslimat avantajı ile sizlere sunulmaktadır.
Paslanmaz fleksi hortum satın almak veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Gebze, Tuzla, Pendik, Kartal, İmes bölgeleri başta olmak üzere tün Türkiye'ye paslanmaz örgülü hortum satışımız vardır.
Paslanmaz flexi hortumlarımızın başlıca avantajları şunlardır:

  • Paslanmaz Flex Hortumlar Korozyona ve aşınmaya karşı dayanıklıdır.
  • Paslanmaz Çelik Hortum Yapısı İtibari ile Uzun ömürlüdür.
  • PAslanmaz Hortumlar Yüksek basınca dayanıklıdır.
  • Fleksi Hortumlar Esnektir.
  • Flexi Hortumlar Kolay monte edilir.

Paslanmaz flexible hortumlarımız, Endüstriyel tesisler, Doğalgaz tesisatları, Havalandırma sistemleri, Klima sistemleri, Soğutma sistemleri, Gıda işleme tesisleri, Kimya tesisleri, Otomotiv sektörü, Gemicilik sektörü  gibi alanlarda kullanılmaktadır:

Paslanmaz flex hortumlarımız, ihtiyaçlarınızı karşılayacak en uygun çözümü sunmak için tasarlanmıştır.

ERGO TEKNİK MAKİNA ve END. ÜRN. REK. MAT. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.