Multispiral Hidrolik Hortumlar

Multispiral Hidrolik Hortumlar

Multispiral çelik telli hidrolik hortumlar, yüksek basınca ve sıcaklığa uygun, esnek ve dayanıklı hortumlardır. İç kısımda özel bir sentetik kauçuk, dış kısımda ise spiral çelik tellerden oluşan bir örgü bulunur. Bu örgü, hortumun yüksek basınca ve aşınmaya karşı dayanıklı olmasını sağlar.
Multispiral hidrolik hortumlar, çeşitli endüstriyel uygulamalarda kullanılır. İnşaat, madencilik, tarım, otomotiv ve ağır sanayi gibi sektörlerde yaygın olarak tercih edilir.
Ergo Teknik olarak, farklı boyut, basınç ve sıcaklık değerlerine sahip multispiral hidrolik hortumlar sunmaktayız. Ürünlerimiz, yüksek kalite standartlarına uygun olarak üretilmektedir.
Bizleri arayarak, multispiral hidrolik hortumların seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca, ürünlerimiz hakkında sorularınızın yanıtlarını da bulabilirsiniz.

Multispiral Hidrolik Hortumlar Neden Tercih Edilir?
Multispiral çelik telli hidrolik hortumlar, aşağıdaki nedenlerden dolayı tercih edilir:

  • Yüksek basınca ve sıcaklığa dayanıklıdır.
  • Esnek ve dayanıklıdır.
  • Çok çeşitli endüstriyel uygulamalarda kullanılabilir.

Başta SEL marka multispiral çelik telli hotrumlar olmak üzere bir çok markanın TSE belgeli ve kaliteli spiral telli hortum çeşitlerini firmamızda bulabilirsiniz.

Ergo Teknik, Her Detayda Kalite.

ERGO TEKNİK MAKİNA ve END. ÜRN. REK. MAT. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.